Uw Feest verdient bekroonde Kwaliteit

Wij Serveren Enkel frietjes van verse Belgische bintjes.

Ontdek ons ​​Assortiment

 

Mobiele Frituur 't PUUR genotUw feest verdient bekroonde kwaliteit...


 Ben je op zoek naar een mobiele frituurwagen voor uw babyborrel, lente of communiefeest, verjaardag-,trouw-, bedrijfs of schoolfeest, een wijkfeest, fuif of opening van uw nieuwe zaak, 't PUUR genot komt steeds naar je toe. Voor alle privéfeesten werken wij steeds met formules a volonté tot alle maagjes goed gevuld zijn. Indien de genodigden zelf betalen zoals bvb bij evenementen, enz...  werken wij ook op stukverkoop. Voor elke gelegenheid vinden wij een formule op uw maat.

Onze frietwagen met een zeer moderne look is nieuw sinds 2015, uitgerust met de meest moderne apparatuur om steeds op de meest efficiënte manier onze klanten te bedienen.  Wij voldoen volledig aan de strengste HACCP normen inzake hygiëne en veiligheid. De wagen is ook voorzien van LED tv schermen waarop wij de door u gekozen  snacks of de menu aan uw gasten kenbaar maken. Had u foto's  klaar (op USB stick) die u aan uw gasten graag had voorgesteld terwijl wij bedienen, wij tonen ze graag op onze tv schermen.  Wij laten niets aan het toeval over, alles wordt samen met u tot in de puntjes op voorhand besproken.

U BETAALT BIJ ONS GEEN VASTE KOSTEN !!!

 

Voorstelling Frituur 't PUUR genot 

 

 Uitrusting Frietwagen

Onze frietwagen met een zeer moderne...

 Hoe werken wij?

Wij zijn meestal een uur ...

  

 

Aanvraag Reservatie

Om u nog beter te kunnen dienen en onze planning op de uwe af te stellen kan u reeds een indicatie reservatie maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op om de verdere regelingen met u te bespreken.

Hilaire

Wij rekenen GEEN kosten voor de huur van de wagen, GEEN opstartkosten,GEEN extra uurlonen voor personeel,en voor de eerste 50 km(heen en terug) betaald u GEEN km. vergoeding. Vanaf + 50 km( heen en terug) rekenen wij € 1.00 per km. aan. Vraag steeds een vrijblijvende offerte op maat volgens het aantal personen.De minimum afNaam van de frietformules is 50 pers. of een forfait van € 350.00.

 

Hilaire

U, als gastheer, gastvrouw hoeft niets te doen.  U kan op een heel ontspannen manier meegenieten van uw eigen feest.  U hoeft geen borden af te wassen, niet te bedienen ..., uw belangrijkste zorg is uw gasten op een ontspannen manier ontvangen. Wij zorgen voor de rest! Klik op de knop reserveer.

Hilaire
Reserveer
Summer Grill
 Onze Frietformules

 

 

Check onze frietformules! (a volonté)met frietjes

   • Formule 1: Frietjes + saus + snacks  a volonté

    wij brengen 5 soorten snacks, mee keuze uit : curryworst (of speciale), vleeskroket, kaaskroket, boulet, bitterbalen.
   • € 7,00 pp
   • Formule 2: Frietjes + saus + keuze uit 7 snacks  a volonté (optie extra Bicky burgers + €3,00 per st.)

    wij brengen 7 soorten snacks mee ,keuze uit : curryworst (of speciale), vleesbrochetten, bamischijven, vleeskroket,  kaaskroket, boulet, bitterballen.
   • € 8,00 pp

   • Formule 3: Frietjes + saus + ALLE snacks  huisbereid stoofvlees à volonté (optie extra Bickyburgers +€3,00 per st.)

    Curryworst (of speciale), vleeskroket, kaaskroket, boulet, bitterbalen, vleesbrochet,cervela's, mexicano, kipcorn, viandelle, zigeunerstick , kippets,kipfingers,stoofvlees...
   • € 9,00 pp

Meer details

Onze Missie

Met meer dan 20 jaar ervaring in catering (bbq's-walking dinners -eetfestijnen,huwelijksfeesten enz..) willen wij graag al onze ervaring overbrengen om samen met u er het meest geslaagde feest van te maken!

Wij serveren enkel verse frietjes , zelfgemaakte satés en ons stoofvlees,vol au vent..... zijn steeds uit eigen keuken!

Onze snacks zijn enkel van de beste A merken ! 

 

Contacteer ons:

0473 56 70 83

verbx800

Zin in een lekkere hap!Contacteer ons nu!

 

Contact

7.Frituur

Informatie

Wenst u meer informatie, neem dan contact met ons op, via mail of GSM

Gegevens hier onderaan

Adres

Frituur 't Puur Genot
Blindstraat 30
9140 Temse

email: info@frituurtpuurgenot.be

GSM: 0473 56 70 83